e-EXPERTDIET: Desktop system of case-based reasoning for food plan analysis
Keywords:
Food, Food Plan, RBC.Abstract
The e-ExpertDiet is an RBC system developed a Java programming language with the use of its database in the SQL database manager system to assist the professional in creating a balanced food plan and exporter for the reference databases close to tried the analysis. The job has the factors that influence the feeding, the potential of nutritive and an nutcrising plane feeding, destacated the system of RBC development for accelerated the assembled menus.
Downloads
Download data is not yet available.
References
BOOCH, G; RUMBAUGH, J e JACOBSON, I: UML, Guia do Usuário: tradução; Fábio Freitas da Silva, Rio de Janeiro, Campus, 2000.
DARTORA, N., VALDUGA, A.T., VENQUIARUTO, L. Alimentos e saúde: uma questão de educação. Vivências, Erechim. V. 01, ano 2, nº. 3 p.201-212 – Outubro de 2006. Disponível no site www.reitoria.uni.br. Acesso em 21/04/2014.
FERNANDES, A. M. R. Inteligência Artificial: noções gerais. Ed. Visual Books, Florianópolis, 2003.
FREITAS, Paulo G. Saúde um Estilo de Vida. Baseado no Equilíbrio de Quatro Pilares. São Paulo: IBRASA, 2002.
MINELLA, Chaiene M. Da Silva, DALFOVO, Oscar. Raciocínio Baseado em Casos utilizando a Dieta do Tipo Sangüíneo.
ORNELLAS, L. H. A Alimentação através dos tempos. 2 ed. Florianópolis: Ed. da UFSC, 2000. 306 p.
KROTZ, Jacson; PEREIRA., Adriana S.; FRANCISCATTO, Roberto. ANALI: Protótipo de um Sistema Especialista Web para análise de alimentos com o uso da linguagem de programação PHP. 2013. Disponível em: <http://livrozilla.com/download/406832>. Acesso em: 07 set. 2017.
PAIVA, M.C. Produção de hortaliças em ambientes protegidos. 18 ed. Cuiabá-MT: Sebrae, 1998.
RIBEIRO , Leandro . O que é UML e Diagramas de Caso de Uso: Introdução Prática à UML. Disponível em: <https://www.devmedia.com.br/o-que-e-uml-e-diagramas-de-caso-de-uso-introducao-pratica-a-uml/23408>. Acesso em: 22 nov. 2017.
WANGENHEIM, Christiane Gresse von, WANGENHEIM, Aldo von. Raciocínio Baseados em Casos. Barueri, SP: Manole, 2003.
DARTORA, N., VALDUGA, A.T., VENQUIARUTO, L. Alimentos e saúde: uma questão de educação. Vivências, Erechim. V. 01, ano 2, nº. 3 p.201-212 – Outubro de 2006. Disponível no site www.reitoria.uni.br. Acesso em 21/04/2014.
FERNANDES, A. M. R. Inteligência Artificial: noções gerais. Ed. Visual Books, Florianópolis, 2003.
FREITAS, Paulo G. Saúde um Estilo de Vida. Baseado no Equilíbrio de Quatro Pilares. São Paulo: IBRASA, 2002.
MINELLA, Chaiene M. Da Silva, DALFOVO, Oscar. Raciocínio Baseado em Casos utilizando a Dieta do Tipo Sangüíneo.
ORNELLAS, L. H. A Alimentação através dos tempos. 2 ed. Florianópolis: Ed. da UFSC, 2000. 306 p.
KROTZ, Jacson; PEREIRA., Adriana S.; FRANCISCATTO, Roberto. ANALI: Protótipo de um Sistema Especialista Web para análise de alimentos com o uso da linguagem de programação PHP. 2013. Disponível em: <http://livrozilla.com/download/406832>. Acesso em: 07 set. 2017.
PAIVA, M.C. Produção de hortaliças em ambientes protegidos. 18 ed. Cuiabá-MT: Sebrae, 1998.
RIBEIRO , Leandro . O que é UML e Diagramas de Caso de Uso: Introdução Prática à UML. Disponível em: <https://www.devmedia.com.br/o-que-e-uml-e-diagramas-de-caso-de-uso-introducao-pratica-a-uml/23408>. Acesso em: 22 nov. 2017.
WANGENHEIM, Christiane Gresse von, WANGENHEIM, Aldo von. Raciocínio Baseados em Casos. Barueri, SP: Manole, 2003.
Downloads
Published
2019-05-16
Issue
Section
Artigo Científico Original
How to Cite
e-EXPERTDIET: Desktop system of case-based reasoning for food plan analysis. (2019). Colloquium Exactarum. ISSN: 2178-8332, 11(1), 30-37. https://journal.unoeste.br/index.php/ce/article/view/2989